Csarah Interior

Inspiratie, design tips en meer. Vanuit onze interieurwinkel en design studio adviseren we particulieren en bedrijven voor een duurzame en stijlvolle inrichting.

Contact

Bloemendaalseweg 53 2061 CC Bloemendaal

Email: info@csarahinterior.com
Tel: +31(0) 6 50 25 80 64

De Start van Csarah Interior

HET BEGIN

Mijn liefde voor interieur, kunst en kleur heb ik van huis uit meegekregen. Als klein meisje tekende ik al plattegronden van huizen om ze vervolgens in te richten.

DE STUDIE

Na het afronden van mijn studie Cultuur en Beleid, koos ik een andere weg en ontwikkelde mij binnen de marketing bij een grote verzekeraar. Styling en interieur bleven mijn passie. Tijdens weekenden en vakanties struinde ik marktjes af op zoek naar bijzondere accessoires en maakte ik in opdracht dekens en plaids.

2019 – 2020

In 2019 hakte ik de knoop door en volgde de opleiding interieurontwerp. Dit was de start van mijn nieuwe carrière als interieurontwerper aangevuld met een werkstage bij Wilhelmine van Aerssen Agenturen B.V. / Designers Guild.

2021 – HEDEN

Van mijn passie mijn werk maken en daarmee anderen blij maken. Hoe mooi is dat! Het creëren van sustainable memories met interieurontwerpen krijgt nu een vervolg met een echte interieurwinkel. In maart 2021 hopen we je te mogen verwelkomen in onze winkel. Graag adviseer ik je bij de keuzes voor je huis.