Csarah Interior

Inspiratie, design tips en meer. Vanuit onze interieurwinkel en design studio adviseren we particulieren en bedrijven voor een duurzame en stijlvolle inrichting.

Contact

Bloemendaalseweg 53 2061 CC Bloemendaal

Email: info@csarahinterior.com
Tel: +31(0) 6 50 25 80 64

Outdoor - Weltevree

The Wheelbench

De Wheelbench is inmiddels een echte klassieker van Weltevree. De mobiele buitenbank, gemaakt van eiken- of accoyahout, is voorzien van met een kruiwagenwiel. Zo kan je de bank makkelijk verplaatsen naar een plekje in de zon.

Bended Table & bench

De duurzaam en onderhoudsvrije tafel en bankjes zijn van aluminium platen met gebogen vorm verwerkt in een slimme design. De set is verkrijgbaar in pale green en grey blue. De formaten van de tafel: 90 x 90 cm, 180 bij 90 cm en de langste versie: 270 bij 90 cm. De tafel en bank staan stabiel op elke ondergrond en is makkelijk verplaatsbaar door het relatieve lichte gewicht. Het aluminium neemt de omgevingstemperatuur aan, maar zal niet heet worden.

The Fieldchair

Eenvoud ten top; door de slimme constructie zit deze Fieldchair comfortabel en is hij eenvoudig mee te nemen. Laat je onderuitzakken en geniet van de zonsondergang.

The Serpentine

De Serpentine is een mobiele buitendouche die volledig is gemaakt van roestvrij staal. De lichte constructie maakt het makkelijk om de buitendouche te verplaatsen. Sluit hem simpel aan op de tuinslang en klaar is kees.

The Flying Dishman

De Flying Dishman. Het lounge eiland om eindeloos van te genieten. Gemaakt van recycled plastic. Sterk en duurzaam. Dankzij het ronde design geniet je rondom van 360 graden uitzicht en is er liggend ruimte voor wel 2 tot 3 mensen. Heerlijk!!

Outdooroven

Verrijk je tuin of terras met deze multifunctionele all-rounder en geniet het hele jaar door van buiten eten en buiten leven.

Kom langs in onze winkel met achtertuin
en ervaar het zelf.
Bloemendaalseweg 53 – Bloemendaal