Csarah Interior

Inspiratie, design tips en meer. Vanuit onze interieurwinkel en design studio adviseren we particulieren en bedrijven voor een duurzame en stijlvolle inrichting.

Contact

Bloemendaalseweg 53 2061 CC Bloemendaal

Email: info@csarahinterior.com
Tel: +31(0) 6 50 25 80 64

Onze merken

Bitossi Home

Een geweldige eigentijdse Italiaanse voorraadkast om uit te putten om mooie tafels te creëren. En dat in harmonie met de omgeving. ‘Aandacht voor het ontwerp en het samenzijn’, stelt het Italiaanse Bitossi Home, vormgever van de ‘Toscaanse tafel’. Een nieuwe kijk op vormen, stijlen, texturen om de standaard ontwerpen te doorbreken, maar de connectie met het verleden levend te houden. Het komt in de Bitossi collecties naar voren met een licht retro accent. Een dialoog tussen jonge ontwerpers en creatieven om samen vorm te geven aan vernieuwde ontwerpen. In de Bitossi collectie komen alle creatieve designers samen; van grafische vormgeving tot mode, van ontwerp tot kunst, met de juiste balans tussen poëzie en ironie.

Designers Guild

Het Engelse Designers Guild is sinds 1970 bekend om haar kleurrijke stoffen, behang en meubels. De filosofie van Designers Guild is creativiteit combineren met innovatie op het hoogste kwaliteitsniveau: kwaliteit van design, product, service en mensen. Het grootste deel van de producten, stoffen en behang in het bijzonder, zijn gemaakt van natuurlijke materialen en recyclebaar. In 2019 heeft Designers Guild als een van de eerste een stof gelanceerd, Lisbon, volledig gemaakt van gerecycled garen uit de mode-industrie.

Fredericia Furniture

Fredericia begon in 1911 als een door en door Deens designhuis, geboren uit een trotse erfenis. Een erfenis van toewijding aan de perfectie en progressie van het ontwerp vakmanschap. Simpele principes die begeleiden in de ambitie om een collectie te creëren en te leveren die de moderne originelen van morgen zullen zijn. Eenvoudige principes die uitmuntende kwaliteit garanderen door een zorgvuldige selectie van materialen, functionaliteit en aandacht voor detail. Trots op de samenwerking met een zorgvuldig gekozen kring van internationale ontwerpers, allen bekend om hun uitzonderlijke niveau van ontwerp integriteit, evenals ons vermogen om talent te identificeren en te koesteren. Allemaal met de ambitie om eigentijds ontwerp te maken dat altijd prachtig vormgegeven, relevant en esthetisch intrigerend is.

ferm LIVING

Dit Deense merk ontwerpt sinds 2005 meubels, verlichting, behang en accessoires. Vanuit Copenhagen wordt samen met ambachtslieden vanuit de hele wereld, de Scandinavische designmentaliteit gecombineerd met wereldwijde vaardigheden en tradities. Kenmerkend voor ferm Living zijn de zachte vormen, rijke texturen en diepe kleuren.

Market Set

Market Set is een fabrikant en ontwerper van decoratieve verlichting in Frankrijk, opgericht in 1970 en nog altijd wordt de meeste verlichting geproduceerd in de regio Bordeaux.
 Market Set heeft assortimenten ontwikkeld die zijn geïnspireerd op de laatste trends, nieuwe toepassingen en behoeften voor verschillende markten. Daarom ontwikkelt het team van ontwerpers elk jaar specifieke collecties. Natuurlijke materialen zoals riet en gewassen linnen staan vooraan, evenals prestigieuze materialen zoals Art Deco jacquard en heldere metalen effecten om licht als een schat te reflecteren. Market Set wil meer dan ooit zijn status als designer van ‘Light’ concretiseren

Urban Nature Culture

Urban Nature Culture is een Nederlands huis- en lifestylemerk. De ambitie van Urban Nature Culture is met haar producten meer waarde toe voegen aan onze planeet en haar bewoners, wij mensen. Niet alleen door eerlijke lonen te betalen aan de getalenteerde vakmensen of eerlijke dealers en bedrijven die geweldige producten voor onze huizen leveren maar ook door nieuwe en milieuvriendelijke bronnen, of secundaire in plaats van nieuwe grondstoffen te gebruiken.

Weltevree

Weltevree is een Nederlands design merk, opgericht in 2007. Weltevree is producent van hedendaagse duurzame producten die als doel hebben jou en je omgeving te activeren. Het Weltevree team ontwikkelt inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel met gevestigde namen als met opkomend talent. Het kantoor van Weltevree bevindt zich in Amersfoort.